dimecres, 21 de novembre del 2012

LES OLIVES DEL FELIX!!!

Formula Magistral per fer les famoses Olives de Cal Fifot. Aquí va la recepta:
 
Collir les aulives quan la majoria canvien de color. 
 
Cal posar-les en un recipient, en remull i canviar l'aigua diàriament durant nou dies.
 
Preparar l'aigua salada: Millor aigua de garrafa poc mineralitzada. Es tracta de fer una solució d'aigua i sal. Per saber la mesura es posa un ou fresc a la solució. Aneu posant sal i remeneu fins que l'ou suri. Llavors ja no cal tirar més sal.
Poseu una barreja personal de romaní, sajolida i farigola als pots, poseu les olives i ompliu fins a dalt. Tanqueu i i que quedin hermètics. Proveu si voleu de posar-hi alls o altres aromàtiques. Sigueu creatius en aquest punt.
I a esperar, un cop al mes remeneu els pots perquè les aromes es barregin.
Depenent del tipus d'olives potser per Reis ja en podreu menjar. És qüestió d'obrir un pot i provar-les. No us espanteu si surt gas a l'obrir el pot, és normal pel procés de fermentació.
Vinga, no us faci por, segur que us quedaran delicioses !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada