dissabte, 16 de febrer del 2013

AMB LA PANXA PLENA!!!!

Treballem, si, i molt...però sense oblidar-nos d'esmorzar. Oi, Montse?


Però com deia, hem treballat de valent.

Repicat de les plàntules de facèlia del llit calent fet el mes passat. Feina molt delicada per la fragilitat de les tiges i arrels. Els enciams encara no estan a punt per fer-ho, així que haurem d'esperar.



  Neteja d'herbes de l'hort. En un mes poden créixer força plantes al voltant dels pèsols, faves i enciams. Rentar la cara a l'hort és tasca dura...


Preparar preparat d'ortiga: Les expertes explicacions de la Montse ens ajuden a entendre el procés de preparació del purí d'ortiga. 1 kg d'ortigues fresques per 10 litres d'aigua i deixar-ho reposar durant un parell de setmanes fins que hagi fermentat (ha de fer olor). Una vegada obtingut el purí es guarda i per usar-lo cal diluir 1 part en 5 parts d'aigua i ruixar la planta, si te algun bitxo, o regar-la per donar-li força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada