dissabte, 7 de juliol del 2012

L'ESCLAT DELS SENTITS A L'ESPELT




Divendres 6 de juliol. Última jornada del curs.
Hem treballat a l'hort, analitzant el que havíem fet, posant canyes a les tomaqueres, treient xupons (quina paraula més curiosa i divertida) de tomaqueres més grans.
I després d'una visita a l'agrobotiga "La Catxaruda" hem experimentat amb la col lombarda i les seves  propietats, fent de químics i cuiners a la vegada. 
Algú ha menjat mai ous ferrats de color verd? Doncs, tot i l'aspecte peculiar, són ben bons!!
Experimentar, menjar i cantar. Vista, gust i  oïda. Un esclat de sentits!


En Miquel descriu la part final de la jornada:


"Després de la valoració i posta en comú del curset, hem realitzat la proposta artística del dia. Hem fet una bola de fang en la qual posàvem els nostres sentiments i sensacions que hem tingut al llarg d’aquests dies. Col·locats en rotllana ens hem anant passant el fang i havíem d’escoltar les paraules i l’energia que ens volia transmetre. He de reconèixer que quan passaven les boles per les meves mans no eren gaire xerraires, més aviat diria que eren de poquetes paraules. Tot i així he pogut notar l’energia positiva, el plaer i la satisfacció dels companys, d’haver après molt i, el més important, d’haver rigut i passar-nos una setmana molt agradable amb contacte amb la natura. Per acabar hem fet al costat de l’hort una piràmide de fang i hem fet una escultura col·lectiva amb els elements que vam trobar el dimecres a Gallecs."









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada